Wat is NEI therapie?

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie.

In de NEI sessie halen we naar boven wat je lichaam je wil vertellen door het onderbewuste bewust te maken. We gaan samen op zoek naar de oorzaak van onverwerkte gebeurtenissen, emotionele problemen of lichamelijke klachten.

NEI gaat ervan uit dat vrijwel elke ziekte, aanwezige pijn of onwenselijk gedrag een emotionele oorsprong heeft. Het is een energetische methode, die zich richt op de oorzaak en motivatie van gedrag, het loslaten van blokkades en die zorgt dat de disbalans weer in balans komt.

Dit doe ik onder andere door gebruik te maken van de biotensor. Hiermee kan ik op zoek gaan naar de emotionele en/of fysieke verstoring in je lichaam.  Dit is de oorzaak van het gedrag, het gevoel of de lichamelijke klacht waar je nu mee rondloopt.

Met deze methode ga je helemaal terug naar de oorsprong van de klacht, de belemmering. Zo pak je het probleem tot in de kern aan, met vaak verrassende positieve inzichten en antwoorden waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt gaan.

NEI kan ingezet worden bij een veelheid aan klachten. Denk bijvoorbeeld aan een ongewenst gevoel, belemmerende gedachten, fysieke en lichamelijke klachten, triggers of angst.

Deze methode kan een goede oplossing zijn als:

Mentale klachten
Niet lekker in je vel zitten? Moeite met het aangeven van je grenzen? Ongelukkig gevoel, angsten, verdriet, boosheid, onrust, overmatige bezorgdheid, gebrek aan zelfvertrouwen, onzekerheid, burn-out, overspannen gevoelens, spanningen en stress klachten?

Lichamelijke klachten
O.a. uitslag, astma, allergie, huidproblemen, rug-, nek- en schouderklachten, buikpijn/kramp, maag of darmklachten, hoofdpijn, vermoeidheid, gewrichtspijn, spierkrampen en slaapproblemen.

Persoonlijke ontwikkeling
Wil je dingen anders? Heb je het gevoel iets te missen? Wil je op zoek gaan naar wat je écht wilt? Waarom lukt het niet om je doelen te bereiken?

Van kinderwens tot bewust moederschap
Fysieke en/ of emotionele ondersteuning. Bij het zwanger worden, tijdens de zwangerschap, ter voorbereiding op de bevalling of ter ondersteuning na de geboorte.

(Hoog) gevoeligheid
Heb je moeite met aarden of gronden?
Prikkelbaar voor invloeden van buitenaf?
Moeite met het vinden van je eigen plek en het aangeven van je grenzen?

Voeding
Welke voedingsmiddelen zijn goed voor mij en welke niet? Ondersteuning bij voedselovergevoeligheid, allergie, gewichts- en hormoon vragen.

De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf.

NEI is geschikt voor jong en oud en wordt gezien als een prettige vorm van coaching voor kinderen en jongeren.
Een NEI sessie is ook mogelijk op afstand door middel van videobellen.

WAT ZEGGEN ANDEREN?