OVER MIJ

Hoi ik ben Katja, het gezicht achter ViaKatja. Wat leuk dat je mij wat beter wilt leren kennen.
Voor mij draait het leven om het koesteren van het moment en het creëren van waardevolle verbindingen en herinneringen met mijn geliefden en de wereld om me heen.

Ik geloof in de kracht van humor, oprechte aandacht en een luisterend oor. Met een passie voor reizen, fotografie, kunst en creativiteit zie ik elk moment als een kans om de kleuren en de schoonheid van het leven vast te leggen. De rust en vrijheid die ik in de natuur vind, vormen een bron van inspiratie voor mijn creatieve uitingen.

Voel je welkom in mijn fijne praktijkruimte in Nijmegen Dukenburg. Tijdens een sessie of groepsactiviteit mag alles besproken worden.

Van nature ben ik neutraal en nuchter ingesteld waardoor je je veilig, gezien en gehoord voelt in mijn praktijk. Wat besproken zal worden, blijft altijd tussen ons.

Wanneer je bij mij in de praktijk bent heb ik een nieuwsgierige en open houding.
Ik ben enthousiast, toegewijd, oordeelloos, maar houd van een nuchtere aanpak.

  Katja Vermeer coach en therapeut van ViaKatja coaching en therapie in Nijmegen, Dukenburg. Veilig, neutraal en nuchtere aanpak.

  De verandering die je zoekt, vind je altijd in jezelf.
  Je toekomst verandert met elke keuze die je vandaag maakt.

  ACHTERGROND

  Met veel plezier en passie heb ik ruim 15 jaar gewerkt in het sociaal domein en het jongerenwerk. De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in therapie, coaching en alternatieve geneeswijzen. Door het afronden van deze opleidingen ben ik een gecertificeerd coach en therapeut met een keurmerk.

  Daarnaast vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en te verdiepen op thema’s die ik tegenkom binnen en buiten mijn praktijk. Dit doe ik met enige regelmaat met een bijscholing of cursus.

  • NEI Master 2022
  • NEI therapie 2021
  • Systemisch werken 2019
  • NLP Practitioner Coach 2018
  • Avans Hogeschool – jongerenwerk nieuwe stijl 2013-2014
  • Hogeschool Inholland – Media & entertainment management 2006 – 2010
  • ROC – Sociaal cultureel werk 2002 – 2006