Wat zeggen anderen?

Man 31 jaar, Nijmegen

Katja heeft me geholpen dieper tot in de kern te komen van mijn blokkade om écht te leven. Ik ben me nu veel bewuster van mezelf en ik kan nu bewust kiezen voor wat daadwerkelijk belangrijk voor me is. Super fijn hoe Katja te werk gaat, met empathie en vertrouwen, en daarom raad ik haar zeker aan!

Vrouw 43 jaar Nijmegen, deelnemer workshop Soulkaart

Katja is een fantastische coach. Het was een warm welkom en het voelde gelijk vertrouwd en veilig.  Ik heb een heerlijke fijne avond gehad met gelijkgestemden waarin ik mijn eigen intuïtie en overtuigingskracht heb mogen ervaren. De steen die ik onbewust had uitgeknipt sluit aan bij het proces waar ik me in bevind. Het is absoluut een aanrader!

Vrouw 47 jaar , deelnemer opstellingen

Bijzonder, heftig, mooi, inzichtelijk. Iedereen zou dit een moeten ervaren! Hoe het onderbewuste systeem je bewust maakt is zo prachtig. Een compliment aan Marianne en Katja hoe veilig en vrij ik mij voelde.

Man 29 jaar, deelnemer opstellingen

Een bijzondere ervaring om emotionele vertakkingen te herkennen en de verbondenheid tussen de mensen uit de groep te voelen door de gedeelde levenspatronen.

Moeder van zoon 7 jaar, Heijen

Mijn zoon van 7,5 jaar kon nog steeds niet fietsen. Na een hele lange tijd met heel veel gekrijs oefenen op de fiets, is mijn zoon na de NEI sessie, zonder te krijsen op de fiets gestapt. Zijn mantra: “ik kan alleen fietsen met plezier.”

Hij durfde na de sessie nog steeds niet zelf te fietsen, maar fietsen was niet meer zoals voorheen. We konden gewoon in de woonwijk oefenen, ipv achteraf ivm zijn geluidsoverlast. Het plezier groeide en vlak voor zijn achtste verjaardag was dan eindelijk het moment daar. Hij kan alleen fietsen met plezier! Ik kan mijn zoon loslaten en hij kan zelfstandig fietsen. Wij zijn super trots en dankbaar dat hij mede dankzij ViaKatja en haar NEI therapie zijn angst heeft overwonnen en kan genieten van het fietsen. Bedankt Katja!

Vrouw 42 jaar, Nijmegen

Ik ben bij Katja terecht gekomen met slaapproblemen. Wat ik heb gemerkt is dat ik na de Nei- sessie wat beter ben gaan slapen . De sessie kan nog doorwerken. Ook heb ik meer energie overdag, en voel ik me beter.  Katja neemt de tijd voor je, kijkt naar wat jij nodig hebt en gaat heel zorgvuldig te werk. Ik heb de sessie met haar dan ook als heel prettig ervaren en zou haar zeker ook aan anderen aanbevelen. Het is echt iets wat je zelf moet ervaren!

Vrouw 44 jaar, Veghel

Het gaat goed met mij! Er is heel veel in beweging en gaat de juiste kant op.

Ik ben nog altijd dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen omdat ik geloof dat NEI je inzichten kan geven en verder helpt. Daar had ik jou voor nodig zodat ik de saboteurs te baas werd! En verder kon met en in mijn proces van heling naar mijzelf.

Dreumes, 1,5 jaar, Uden

Mijn dreumes van 1,5 jaar had last van slaapproblemen. Zodra we aanstalten maakten om naar bed te gaan, begon ze al te huilen. Ze ging alleen slapen als we bij haar bleven tot ze sliep. Katja kon mijn dreumes via mij uittesten met behulp van de biotensor. Daarbij was het niet nodig dat mijn kindje erbij was.

In eerste instantie was ik een beetje sceptisch: het onderbewustzijn van het kind via de moeder met een biotensor testen en op die manier helpen, hoe kan dat dan?!

Maar het resultaat spreekt voor zichzelf!

We zagen na de eerste sessie eigenlijk direct verbetering. Ik begrijp niet goed hoe het werkt, maar onze dreumes gaat sinds de sessie in ieder geval zonder te huilen naar bed. We hoeven er niet meer bij te blijven tot ze slaapt.

Katja is open, alles is bespreekbaar en je voelt je veilig om alles met haar te delen, zonder veroordeeld te worden. Ik kan nog steeds niet goed uitleggen wat Katja precies doet. Mensen moeten het zelf ervaren, ik vond het in ieder geval heel bijzonder.

Man 34 jaar, Nijmegen

Ik had al een hele tijd last van een plek met eczeem op mijn hand. Wat ik ook probeerde en smeerde, het ging maar niet weg. Deze plek zat er al zeker een jaar toen ik besloot om eens te kijken of Katja iets voor mij kon betekenen. Ik ben van nature erg sceptisch ingesteld dus ik wist niet zo goed of het iets voor mij zou zijn en of ze mij kon helpen met mijn klacht. Wel had ik me voorgenomen er met een open mind in te stappen, en het over me heen te laten komen.

Ik voelde me erg op mijn gemak tijdens de sessie en er kwam van alles naar boven, dat ik zelf nooit zou linken aan mijn klacht. Na één sessie had ik al inzichten gekregen waar ik zelf mee aan de slag kon gaan. Een week of 2 na onze sessie was mijn eczeem-plek compleet weggetrokken. Ook nu nog steeds eczeemvrij! Ik weet niet hoe ze het doet, maar het heeft voor mij gewerkt!

Vrouw 28 jaar, Sint-Oedenrode

Ik heb moeite met het opbouwen van gelijkwaardige vriendschappen. Ik voelde dat hier een blokkade op zat in het onderbewuste en ik wilde dit graag onderzoeken met behulp van een NEI sessie.

Na de sessie ben ik me er meer van bewust dat ik anderen als gelijkwaardig mag beschouwen.

Ik stel mij gemakkelijker open en heb inzichten gekregen op welk moment ik blokkeer in een vriendschap. Nu ik dit weet kan ik hier makkelijker aan werken.

Ik heb de sessie als zeer prettig ervaren. Ondanks ik niet wist wat ik moest verwachten heb jij me op mijn gemak gesteld. Zo kon ik open en eerlijk de sessie ingaan. Bedankt Katja voor deze mooie ervaring!

Vrouw 30 jaar – Eindhoven

Bij Katja binnen stappen is niet alleen letterlijk in haar praktijk maar ook in haar fijne, lieve en verwelkomende energie. De ruimte is gevuld met nieuwsgierig makende boeken, kaartdoosjes en posters. Vanuit deze veilige en warme plek ben ik een heel bijzondere sessie aangegaan. De begeleiding en uitleg van Katja zorgde ervoor dat ik werd meegenomen en bij bleef in hetgeen wat ze bij mij aan het ‘doen’ was.

NEI was voor mij een geheel nieuw iets. Ik kwam met langdurige klachten aan mijn meniscus bij Katja omdat ik duidelijkheid en helderheid wilde die ik in de reguliere zorg niet kreeg.

De sessie bracht mij zoveel inzichten waarvoor ik dankbaar ben. De manier waarop zij op ‘wonderbaarlijke’ wijze een deel van de pijn weg haalde was voor mij de grootste win. Einde van de sessie vroeg ze hoe het ging; vanuit de gedachte en het idee dat ik me ‘anders’ moest voelen, antwoorde ik een beetje sceptisch dat de pijn minder was.

Dit bleek na enkele dagen ook echt zo te zijn. Ik sliep meteen vanaf die nacht weer rustig en bijna pijnvrij. De sessie heeft veel vervolgstappen in beweging gezet en voor acceptatie en rust in mijn hoofd gezorgd.

Ik gun dit iedereen en weet zeker dat Katja jou bij welk probleem dan ook, wijzer kan maken of dat ze kan zorgen voor verlichting van een bepaalde druk.

Ik verwijs nu al iedereen door naar VIAKATJA!

Vrouw 33 jaar, Mill

Met een open houding ben ik naar de therapie van Katja gegaan en ik wilde het maar over me heen laten komen.

Tijdens de NEI therapie is er voor mij veel naar boven gekomen, waar ik zelf in het dagelijks leven niet meer bij stil sta. De miskraam die we hebben gehad, had ik al snel een plekje gegeven ‘dacht ik’. Maar onbewust draag (ik hoop steeds meer droeg) ik veel spanning met me mee, om opnieuw mijn baby te verliezen in mijn huidige zwangerschap.

Na deze therapie merk ik rustiger te zijn geworden en probeer ik meer te genieten van mijn zwangerschap. De woorden hebben wat met me gedaan, er is veel bij me losgekomen, maar hierdoor heb ik wel geleerd het te accepteren en vooral te genieten van mijn zwangerschap nu. Er is een stukje spanning weggenomen.

Katja neemt de tijd voor je, ze is professioneel en stelt je heel erg op je gemak. Het voelt vertrouwd en ze geeft je ruimte om je emoties te laten zien.

Vrouw, 39 jaar Etten Leur

Wat een bijzondere ervaring was deze NEI-sessie! Ik wist niet wat er zou komen, ben er helemaal open ingegaan. En ik werd aangenaam verrast! De sessie had als insteek dat ik meer vanuit mijn eigen kracht wilde communiceren. Daarmee zijn we op een hele prettige manier naar diepere lagen gegaan.

Sinds de sessie, nu een week geleden, voel ik me dichter bij mezelf, krachtiger en rustiger. Ik ben heel benieuwd hoe het verder nog zal doorwerken. Ik had niet verwacht dat één sessie zoveel zou kunnen doen!

Vrouw 35 jaar, St. Oedenrode

Voor ons zoontje van 10 weken oud hebben we twee NEI-sessies gehad bij Katja. Een van deze sessies vond fysiek plaats, de andere op afstand. Katja legde in de sessie op een erg prettige manier contact. Ook heeft ze in de twee sessies goed inzichtelijk gemaakt waar onze zoon tegenaan loopt en wat dus zijn klachten veroorzaakt. Het heeft ons als ouders mooie inzichten opgeleverd, zoals wat je als ouders allemaal aan je kind doorgeeft. Katja kon de zaken goed onder woorden brengen en de vinger op de goede plek leggen.

Vrouw 34 jaar, Mill

Ik had geen eerdere ervaring met NEI-sessies en ik was nieuwsgierig naar wat het was.

Katja wist vanaf het moment dat de voordeur openging een warme, vertrouwde sfeer te creëren door de inrichting van de ruimte, haar gastvrijheid en open houding. Doordat ze authentiek is, benoemde wat ze deed en hoe NEI werkt voelde ik me geborgen, veilig en meegenomen in het proces. Katja nam de tijd om tot de kern te komen en ik vond het prettig dat ik van tevoren zelf niet geheel duidelijk hoefde te hebben wat mijn thema/vraag was.

Ontzettend fijn om aan het eind van de sessie de tijd te krijgen om goed te gronden. Het directe resultaat was voor mij dat lichaam, geest en aarde weer sterker verbonden voelen en op langere termijn merkte ik verandering in mijn dagelijks leven door een natuurlijke integratie van de sessie. Voor mij een hele mooie ervaring!

Man 45 jaar, Nijmegen

Na verschillende langdurige periodes van uitval, ziekte, verslaving en depressie sta ik open voor alles wat mijn welbevinden kan verbeteren. Ik heb Katja “toevallig” leren kennen en vertrouw haar genoeg om na een tijdje de stap naar haar praktijk te zetten. Ik ben er open in gegaan en moet zeggen dat ik zeer verrast was toen ik weer naar huis liep. Ik heb echt nagenoeg alle therapieën die er voorhanden zijn gevolgd en deze sessie bereikte echt heel veel. Ik heb dat één keer meer meegemaakt bij een sessie EFT. Die sessie en de laatste van Katja hebben meer bereikt dan alle talloze uren en dagen en jaren van therapie daarvoor……echt een tip dus wanneer je denkt dat niets meer zal helpen! Katja is warm en professioneel. Er zijn een hele hoop coaches maar niet allemaal hebben ze het inzicht en gevoel wat ik bij Katja wel heb ervaren ondanks ik sceptisch was gezien het feit dat ze een stuk jonger is dan ik ben. 

Vrouw 32 jaar, Nijmegen

Na een traumatische ervaring tijdens de bevalling van mijn zoontje, merkte ik dat er een erg negatieve lading hing aan deze gebeurtenis en dat ik dit moeilijk kon verwerken. Hiervoor heb ik de hulp van Katja kunnen inschakelen. We zijn tijdens de sessie tot de kern van het trauma gekomen, waardoor ik ook beter heb kunnen plaatsen waar het probleem zat. Vervolgens heb ik door middel van de sessie de traumatische ervaring in een ander daglicht kunnen zetten. Waardoor ik meer vertrouwen in mezelf heb gekregen en het paniek gevoel rondom het trauma echt verdwenen is. Katja straalt heel veel rust uit en stelde me erg op mijn gemak en ik zou haar zeker aanbevelen bij anderen.

Vrouw 36 jaar, Well

Ik heb twee NEI sessies tijdens mijn zwangerschap en een verbroken verbinding massage na de geboorte van mijn zoontje bij je mogen ervaren.

De NEI sessies brachten beide keren vooral inzicht in ingesleten patronen, sommigen ook vanuit mijn familie systeem. Met deze inzichten kon ik vervolgens zelf weer verder. De richting even mogen zien gaf direct ruimte. Toen ik de eerste keer bij je aan tafel ging zitten voelde ik me uitgeput en toen we klaar waren voelde ik al dat ik meer energie had.

De verbroken verbinding massage heb ik als zeer ontspannen ervaren. Een cadeautje voor mezelf zo na de bevalling. Je bent super flexibel en niets is gek. Ik kon me vrij makkelijk open stellen en overgeven aan de behandelingen, iets wat ik niet van mezelf gewend ben. Je praktijk ruimte aan huis voelt knus en geborgen en dat gevoel nam je mee toen de laatste behandeling bij mij thuis plaats vond.  Ik heb je ervaren als een warme en professionele coach met veel kennis maar ook ruimte kan geven aan wat zich spontaan in het moment wil ontvouwen.

Vrouw 46 jaar, Nijmegen

Al geruime tijd ben ik me er van bewust dat er van alles speelt in mijn familielijn. Sommige stukken ben ik daarin al aangegaan, maar op andere fronten bleek het lastig de juiste aanpak te vinden. Toen Katja me wees op de verbroken verbindingsmassage wist ik vrijwel meteen dat dit de volgende stap moest zijn. En dat bleek te kloppen! Katja ontvangt je warm en open in haar praktijk en weet door middel van het stellen van de juiste vragen snel tot de kern te komen. Intuïtief “wist” ik ook meteen dat ze goed zat. Het was alsof er puzzelstukjes op hun plek vielen en ik kon hierdoor direct anders naar het geheel én naar mezelf kijken. Het bracht letterlijk rust en kracht.

De massage zelf was ook erg prettig, het zorgde voor een diepe ontspanning die ook na de sessie nog lang aan hield. De rust waarnaar ik al langere tijd op zoek was, heb ik tijdens de sessie met Katja terug kunnen vinden. Je bent bij haar absoluut in goede handen!

Vrouw 36 jaar, Nijmegen

Nadat ik Katja ontmoet heb en hoorde wat ze allemaal doet was ik vooral geïntrigeerd in de NEI therapie. Juist omdat ik benieuwd was wat mij blokkeert en mij tegenhoud in bepaalde dingen en waarom ik het soms zo moeilijk maak voor mezelf.

Ik ben een paar weken geleden bij haar geweest en hebben we een NEI sessie gedaan.

Het was erg interessant wat daar uit kwam en ook de zin: Vraag en accepteer hulp en laat het eindresultaat volledig en in vertrouwen los , was erg passend en typisch voor mij. Ik merk dat ik de zin nog regelmatig herhaal en dat het me wat rust heeft gebracht. Het hoeft niet allemaal op mijn manier en als ik dat wel wil dan moet ik ook accepteren dat ik het dan zelf moet doen. Tuurlijk is het de bedoeling om juist wel de hulp te vragen en het niet perse zelf te willen doen, maar dat is natuurlijk een proces wat tijd nodig heeft.

Ik heb de sessie als zeer prettig ervaren en vond dat Katja een bepaalde rust over haar heeft wat erg prettig is ook voelt het alsof ze niet veroordeeld en dat is ook zeer prettig. Loop je ergens tegen aan of weet je het gewoon even niet meer dan raad je aan een keer een afspraak bij Katja te maken. Ze helpt je om de dingen vanaf een andere kant te laten zien en maakt je bewust van dingen waar je in eerste instantie niet aan zou denken.

Vrouw 55 jaar, Nijmegen

Ik ben bij Katja gekomen omdat ik vastliep in mijn leven met onzekerheden en valkuilen waar ik iets mee wilde. Katja heeft geluisterd wat de reden van mijn komst was en wat ik graag wilde bereiken.

Ze geeft hierbij het gevoel dat je veilig bent en dat voelt vertrouwd. De behandeling is onverklaarbaar maar direct voelbaar. Het bevestigd het onbewuste deel van jezelf waar je mee verder kunt. Iedereen verdient voor zichzelf een keer de NEI therapie!